0475-350061

Eredivisie Basketball vanaf komend seizoen op TVEllef

TVEllef Redactie 30 April 2019

Weert/Linne - Komend seizoen gaat Basketball Academie Limburg (BAL) voor zijn derde seizoen in de Nederlandse Eredivisie, de Dutch Basketball League. In het nieuwe seizoen gaat TVEllef de wedstrijdbeelden van het eredivisieteam uitzenden.

Basketball Academie Limburg en TV Ellef zijn blij de samenwerking aan te kunnen kondigen. BAL voorzitter Jeroen van Veen: “TV Ellef begint zich als regionale zender steeds meer te vestigen in het Limburgse landschap. Een landschap waar wij met BAL zeker in thuis horen. Komend seizoen hopen we via TV Ellef meer Limburgse bewoners kennis te laten maken met de talentonwikkeling in Weert en de mooie sport basketball. Het liefst natuurlijk vanuit onze eigen sporthal Boshoven, maar TV Ellef biedt hier ook een schitterend alternatief voor.”

Olaf Simons van TVEllef: "We merken dat onze kijkers onze sportprogramma's weten te waarderen. We volgen het amateurvoetbal op de voet en zoeken steeds vaker een bredere samenwerking met verenigingen, zoals voetbalclub Veritas en de Tigers in Roermond. We zijn heel trots dat Basketball Academie Limburg daar nu bij komt, een prachtige profclub met een geweldige bovenregionale uitstraling. Dat past perfect in ons beleid dat TVEllef een zender is voor de hele provincie. Basketball is een prachtige sport, in de eredivisie spelen enkele Amerikaanse topspelers. Voor ons weer een hele nieuwe uitdaging om die beleving bij de kijker thuis te brengen."

(foto: basketballacademielimburg.nl)

Share This

Weer ongeval op Roermondse rotonde

TVEllef Redactie April 02, 2019

Zus van Nicky Verstappen doet emotionele oproep

TVEllef Redactie January 26, 2018

Bestuurder uit brandende auto gered in Roermond

TVEllef Redactie July 21, 2018