0475-350061

Scooterrijder ernstig gewond na aanrijding op rotonde in Roermond

TVEllef Redactie 19 Maart 2019

ROERMOND

Een bestuurder (23) van een scooter is dinsdagochtend ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in Roermond. Op de rotonde van de Oranjelaan/Bredeweg, vlakbij het Laurentius ziekenhuis, werd de jongen aangereden door een personenauto. 

De bestuurder van de scooter raakte ernstig gewond. Daarom werd ook een trauma-heli ingezet, om de noodarts zo snel mogelijk bij het slachtoffer te krijgen. Onder begeleiding van de arts is het slachtoffer uiteindelijk per ambulance overgebracht naar een specialistisch ziekenhuis. Over de huidige toestand van het slachtoffer is niets bekend. 

De bestuurster van de personenauto, een 35-jarige vrouw uit Horn, raakte niet gewond en is ter plekke door de politie opgevangen. De exacte toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht, de Bredeweg was dinsdag een tijdje afgesloten voor al het verkeer. 

De politie is nog dringend op zoek naar getuigen die het ongeval zagen gebeuren. Bel met 0900-8844 als je zag wat er gebeurde dinsdagochtend op de Bredeweg in Roermond.

Share This

Weer ongeval op Roermondse rotonde

TVEllef Redactie April 02, 2019

Zus van Nicky Verstappen doet emotionele oproep

TVEllef Redactie January 26, 2018

Bestuurder uit brandende auto gered in Roermond

TVEllef Redactie July 21, 2018