0475-350061

Terugkijken: Roermond City Swim

TVEllef Redactie 26 Augustus 2018

TVEllef was erbij tijdens de Roermond City Swim 2018. Het programma is volledig terug te bekijken via onze video-pagina.

Dit jaar werd er geld ingezameld voor twee goede doelen, het Toon Hermans Huis Roermond en Stichting StopHersentumoren.nl.

Toon Hermans Huis Roermond is een inloophuis voor mensen – jong en oud – en hun naasten die met kanker worden geconfronteerd. Het is een bijzondere ontmoetingsplaats; de deur staat voor iedereen wagenwijd open. Je kunt er praten of juist zwijgen, lachen of huilen. Alles mag, niets moet. 

Stichting STOPhersentumoren.nl komt sinds 2007 in actie en zamelt geld in om een heel specifiek en cruciaal onderzoek in het UMC Maastricht mogelijk te maken naar (de genezing van) hersentumoren. De Stichting STOPhersentumoren heeft inmiddels de eerste omvangrijke onderzoeken kunnen financieren en resultaten geboekt. Met behulp van Roermond City Swim wordt een aanvullend belangrijk onderzoek mogelijk gemaakt. In de live uitzending van TVEllef was er meer aandacht voor dit nieuwe goeie doel.

 

 

Share This

Uitzending gemist? Of TVEllef Live kijken?

TVEllef Redactie July 08, 2019

TVEllef Cruise - Boek nu!

TVEllef Redactie July 08, 2019

Zus van Nicky Verstappen doet emotionele oproep

TVEllef Redactie January 26, 2018

Bestuurder uit brandende auto gered in Roermond

TVEllef Redactie July 21, 2018