0475-350061

Trekzak Zondig: 9 en 10 juni in Linne

TVEllef Redactie 14 Mei 2018

LINNE

Voor het eerst sinds TVEllef haar intrek heeft genomen op de Markt in Linne heeft de populaire TV zender een evenement georganiseerd op het plein voor de studio: Op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018 waren tientallen artiesten te gast, met als decor de karakteristieke Markt van het dorp. Rondom de Kiosk op het plein werd in samenwerking met JVC de Kuulköp zowel op zaterdagavond als op zondagmiddag een gezellige TV show gehouden. Het thema is Trekzak Zondig, naar de naam van het populaire programma van TVEllef.

Voor de opname kwamen een aantal zeer bekende artiesten naar Linne. Zo is Cindy Berger te zien, die in de jaren 70 deel uitmaakte van het populaire duo Cindy en Bert. Hun megahit Immer Wieder Sonntag is nog altijd de naam van een populair TV programma in Duitsland. Maar ook solo maakte Cindy Berger furore bij onze oosterburen.

In de finale van Immer Wieder Sonntag stonden Justin de Winter en Andreas Schweighofer. Beide artiesten zijn te zien in Linne. Uit de Duitse plaats Rostock komen de Matrosen in Lederhosen.

In juni wordt het programma elke zondag uitgezonden op TVEllef.

Share This

Zes gewonden bij ongeval Wirosingel

TVEllef Redactie August 22, 2018

Kathedraal in Roermond is week lang groen

TVEllef Redactie August 18, 2018

Woonwijk afgezet na gaslek

TVEllef Redactie August 09, 2018

Zus van Nicky Verstappen doet emotionele oproep

TVEllef Redactie January 26, 2018

Bestuurder uit brandende auto gered in Roermond

TVEllef Redactie July 21, 2018

K3 zorgt voor stormloop in Retailpark Roermond

TVEllef Redactie February 19, 2018