0475-350061

Trekzak Zondig: 9 en 10 juni in Linne

TVEllef Redactie 14 Mei 2018

LINNE

Voor het eerst sinds TVEllef haar intrek heeft genomen op de Markt in Linne gaat de populaire TV zender een evenement organiseren op het plein voor de studio: Trekzak Zondig zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018, met als decor de karakteristieke Markt van het dorp. Rondom de Kiosk op het plein wordt in samenwerking met JVC de Kuulköp zowel op zaterdagavond (vanaf 19.00 uur) als op zondagmiddag (13.00) een gezellige TV show gehouden. Het thema is Trekzak Zondig, naar de naam van het populaire programma van TVEllef.

Voor de opname komen een aantal zeer bekende artiesten naar Linne. Zo is Cindy Berger te zien, die in de jaren 70 deel uitmaakte van het populaire duo Cindy en Bert. Hun megahit Immer Wieder Sonntag is nog altijd de naam van een populair TV programma in Duitsland. Maar ook solo maakte Cindy Berger furore bij onze oosterburen.

In de finale van Immer Wieder Sonntag stonden Justin de Winter en Andreas Schweighofer. Beide artiesten zijn te zien in Linne.

Diverse artiesten brengen de onvervalste sound uit Oostenrijk, zoals bekende acts Dietwin de Jodelaar en de Party Kryner. Maar artiesten als het IJssel Duo brengen ook de echte Hollandse accordeon muziek ten gehore.

Uit Hamburg komen de Matrosen in Lederhosen, een topact uit Duitsland, die ook in Linne het plein op de kop zullen zetten.

Het zijn slechts een paar van de in totaal 20 acts die op zaterdagavond en zondagmiddag te zien zullen zijn. De liefhebber van de muziekprogramma's van TVEllef vallen van de ene verrassing in de andere: bijwonen is geheel gratis, maar kom tijdig om nog een zitplaats te bemachtigen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de studio van TVEllef, daar is slechts plek voor 100 man publiek. Vol=vol.

De Trekzak Zondig show begint op zaterdag 9 juni om 19.00 uur en op zondag 10 juni om 13.00 uur. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar het jeugdcarnaval in Linne. De opnames worden later die maand uitgezonden op TVEllef.

Share This

Trekzak Zondig: 9 en 10 juni in Linne

TVEllef Redactie May 14, 2018

Archeologie in nieuwe H&M winkel Roermond

TVEllef Redactie March 23, 2018

TVEllef Lijsttrekkersdebat Roermond

TVEllef Redactie March 12, 2018

Zus van Nicky Verstappen doet emotionele oproep

TVEllef Redactie January 26, 2018

K3 zorgt voor stormloop in Retailpark Roermond

TVEllef Redactie February 19, 2018

Archeologie in nieuwe H&M winkel Roermond

TVEllef Redactie March 23, 2018